Hippiesjäl

Efter att ha varit ute och rest har jag landat i det här jävla kalla landet igen. Då menar jag inte bara temperaturen, utan också människorna som lever här.
Jag är så trött på att bli besviken på mänskligheten.
I andra länder och kulturer är folk vänliga mot mig och mot varnadra. Länderna är inte styrda av byråkratin. De har ett fritt liv. De lägger ner energin på att leva sitt liv med kvalite och inte kvantitet. Jag älskar den lilla delen av vissa mäniskors själar som jag kallar hippiesjälen.
Jag har börjat odla frön i min döda hippiesjäl. Jag tror att om jag kan få fröna att växa i min hippiesjäl så den bli större och starkare så kommer det bli lättare att motstå sammhällets byråkrati-skördemaskin.
Om jag lyckas med att hålla min lilla del av själen levande så kommer jag bli mer fritänkande, självständig, modig, och framför allt lyckligare.

Om ni inte förstod vad jag menar med hippiesjäl så menar jag att en del av själen måste vara som en hippie. Hippies följer inte strömmen, de går inte mot strömmen heller, utan de bygger sin egna lilla bäck.
Frihet och självständighet samtidigt som man bryr sig om andra och vårdar sin själ och kropp så tror jag att man blir en helare människa.


RSS 2.0